Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
j Bato United
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 12.8
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Klungelig pakt Bird de bal. Scuderi rent richting de bal. Scuderi speelt de bal door. Scuderi rent richting de bal. Scuderi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi passt de bal zonder na te denken. Scuderi rent richting de bal. Scuderi draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Thomas de bal. Agius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

25e minuut.
Moffitt rent richting de bal. Moffitt speelt de bal door. Inworp. Mottram met de inworp. Houston probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Rudnicki geeft een lange en hoge pass. Scuderi rent richting de bal. Scuderi rent richting de bal. Scuderi schiet op doel. Agius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
j - Bato United 1:0

39e minuut.
Klungelig pakt Mottram de bal. Zorbas is nu in balbezit. Zorbas met een sublieme pass. Bird is nu in balbezit. Bird draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bird probeert naar een medespeler te passen. Day is nu in balbezit. Day passt de bal met de wreef. O`Connor is nu in balbezit. O`Connor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: j 42%, Bato United 58%.
j - Bato United 1:0

57e minuut.
Zorbas rent richting de bal. Mottram verovert de bal door een tackle van achteren. Mottram geeft een lange en hoge pass. Scuderi rent richting de bal. Scuderi geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Agius maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
j - Bato United 2:0

66e minuut.
Hay onderschept slim de pass. Hay met een sublieme pass. Mottram speelt de bal door. Scuderi rent richting de bal. Scuderi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Popovic met een sublieme pass. Van Bentum probeert naar een medespeler te passen. Daar is O`Connor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bird bereikt de bal nog maar net als eerste. Bird haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mottram raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blake komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Scuderi is nu in balbezit. Scuderi passt de bal zonder na te denken. Scuderi rent richting de bal. Scuderi draait met de bal, schiet en ... Agius werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
j - Bato United 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: j 51%, Bato United 49%.
j - Bato United 3:0
j