Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
j Pemulwuy White Eagles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Tambouras verovert de bal door een tackle van achteren. Mottram rent richting de bal. Mottram passt de bal zonder na te denken. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi schiet op doel. Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
j - Pemulwuy White Eagles 1:0

13e minuut.
D`Souza kopt de bal weg. Tambouras is nu in balbezit. Tambouras speelt de bal door. Nohra is nu in balbezit. Nohra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
D`Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay onderschept slim de pass. Hay speelt de bal door. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Nohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mottram de bal. Tambouras onderschept slim de pass. Tambouras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: j 37%, Pemulwuy White Eagles 63%.
j - Pemulwuy White Eagles 1:0

47e minuut.
Singeorzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Singeorzan passt de bal zonder na te denken. Borg is nu in balbezit. Scuderi onderschept slim de pass. Scuderi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scuderi rent richting de bal. Scuderi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
j - Pemulwuy White Eagles 2:0

53e minuut.
Singeorzan geeft een hoge lob. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi speelt de bal door. Daar is Scuderi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scuderi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
j - Pemulwuy White Eagles 3:0

76e minuut.
D`Souza is nu in balbezit. Scuderi onderschept slim de pass. Scuderi passt de bal met de wreef. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: j 32%, Pemulwuy White Eagles 68%.
j - Pemulwuy White Eagles 3:0
j