Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pemulwuy White Eagles j
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ellem probeert naar een medespeler te passen. Scuderi rent richting de bal. Scuderi passt de bal in één keer door. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi haalt uit met een fantastische trap. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pemulwuy White Eagles - j 0:1

4e minuut.
Scarsella is nu in balbezit. Tambouras is nu in balbezit. Tambouras passt de bal in één keer door. Nohra is nu in balbezit. Nohra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pemulwuy White Eagles - j 1:1

6e minuut.
Hay kopt de bal weg. Klungelig pakt Mottram de bal. Nohra is nu in balbezit. Tambouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tambouras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hay passt de bal zonder na te denken. Scarsella geeft een lange en hoge pass. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi draait met de bal, schiet en ... Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pemulwuy White Eagles - j 1:2

44e minuut.
Schirripa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rudnicki speelt de bal door. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hirons de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pemulwuy White Eagles 47%, j 53%.
Pemulwuy White Eagles - j 1:2

48e minuut.
D`Souza is nu in balbezit. Mottram verovert de bal door een tackle van achteren. Mottram passt de bal zonder na te denken. Nohra rent richting de bal. Nohra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Scarsella bereikt de bal nog maar net als eerste. Piper onderschept slim de pass. Piper met een sublieme pass. Nohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pemulwuy White Eagles - j 2:2

59e minuut.
Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Souza is nu in balbezit. D`Souza geeft een lange en hoge pass. Scarsella is nu in balbezit. Scarsella geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hawrysiuk is nu in balbezit. Hawrysiuk passt de bal met de wreef. Singeorzan heeft problemen om de bal te vangen. Tambouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tambouras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pemulwuy White Eagles 54%, j 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pemulwuy White Eagles - j 2:2
j