Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
neddy fc Bato United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Van Bentum verovert de bal door een tackle van achteren. Van Bentum met een sublieme pass. Murphy is nu in balbezit. Murphy draait met de bal, schiet en ... Andrews probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Van Bentum passt de bal met de wreef. D`Souza heeft problemen om de bal te vangen. Anderson speelt de bal door. Zorbas rent richting de bal. Zorbas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Agius met een harde bal richting middenveld. Zorbas controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D`Souza. D`Souza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neddy fc 66%, Bato United 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
neddy fc - Bato United 0:0

48e minuut.
Turnbull passt de bal met de wreef. Popovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovic geeft een lange en hoge pass. Bird rent richting de bal. Bird haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
D`Souza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Watson komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Cunningham speelt de bal door. North is nu in balbezit. Turnbull tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. North is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anderson met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Zorbas is nu in balbezit. Zorbas met een sublieme pass. Rowley rent richting de bal. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Scarsella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarsella geeft de bal voor. Thomas is nu in balbezit. Mooney is nu in balbezit. Mooney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neddy fc 54%, Bato United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
neddy fc - Bato United 0:0