Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
durack dingoes Xtreme FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Durante passt de bal met de wreef. Baird bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi begaat een overtreding. Scuderi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Leijer is nu in balbezit. Durante verovert de bal door een tackle van achteren. Baird verovert de bal door een tackle van achteren. Baird draait met de bal, schiet en ... Buljan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
durack dingoes - Xtreme FC 0:1

23e minuut.
Baird rent richting de bal. Durante onderschept slim de pass. Durante speelt de bal door. Klungelig pakt Jones de bal. Jones geeft de bal voor. Buljan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Tambouras geeft een hoge lob. Ozbey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hill met een sublieme pass. Jackson rent richting de bal. Jackson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Scuderi verovert de bal door een tackle van achteren. Scuderi passt de bal met de wreef. Jackson rent richting de bal. Hill is nu in balbezit. Hill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jones onderschept slim de pass. Jones met een sublieme pass. Scuderi speelt de bal door. Caravella is nu in balbezit. Caravella geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Jackson rent richting de bal. Jackson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Tambouras passt de bal in één keer door. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jones. Jones krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Jones passt de bal zonder na te denken. Leijer is nu in balbezit. Leijer passt de bal in één keer door. Baird rent richting de bal. Baird draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buljan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: durack dingoes 53%, Xtreme FC 47%.
durack dingoes - Xtreme FC 0:1

47e minuut.
Ang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ang passt de bal zonder na te denken. Jackson rent richting de bal. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Caravella bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravella probeert naar een medespeler te passen. Jackson rent richting de bal. Hill is nu in balbezit. Hill schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Jones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durante verovert de bal door een tackle van achteren. Durante probeert naar een medespeler te passen. Hill rent richting de bal. Hill haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Leijer onderschept slim de pass. Leijer passt de bal in één keer door. Baird bereikt de bal nog maar net als eerste. Baird draait met de bal, schiet en ... Puca probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: durack dingoes 50%, Xtreme FC 50%.
durack dingoes - Xtreme FC 0:1