Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melbourne Cats saud team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
McShannon kopt de bal weg. Fitzgerald is nu in balbezit. Fitzgerald geeft de bal voor. Gulessarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulessarian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Souris probeert naar een medespeler te passen. Lane is nu in balbezit. Lane passt de bal met de wreef. Gulessarian is nu in balbezit. Gulessarian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fitzgerald verovert de bal door een tackle van achteren. Necevski verovert de bal door een tackle van achteren. Necevski probeert naar een medespeler te passen. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne Cats - saud team 1:0

43e minuut.
Crowe trapt de bal weg. Haereiti bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. O`Connor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne Cats 48%, saud team 52%.
Melbourne Cats - saud team 1:0

54e minuut.
Taylor passt de bal met de wreef. Fitzgerald bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzgerald onderschept slim de pass. Fitzgerald schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Lane is nu in balbezit. Van Bentum begaat een overtreding. Lane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lane zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gulessarian is nu in balbezit. Gulessarian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Souris is nu in balbezit. Fitzgerald bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzgerald passt de bal in één keer door. Gulessarian rent richting de bal. Gulessarian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne Cats 43%, saud team 57%.
Melbourne Cats - saud team 1:0