Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saud team Melbourne Cats
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Souris rent richting de bal. McShannon verovert de bal door een tackle van achteren. McShannon passt de bal met de wreef. Gulessarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulessarian schiet op doel. Crowe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
saud team - Melbourne Cats 1:0

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Haereiti de bal onder controle te krijgen. Lane is nu in balbezit. Hart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hart krijgt een gele kaart. Lane raakt geblesseerd tijdens het duel. Lane zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jeans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeans geeft de bal voor. Gulessarian bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haereiti zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Kladis is nu in balbezit. Kladis passt de bal zonder na te denken. Gulessarian is nu in balbezit. Gulessarian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
saud team - Melbourne Cats 2:0

21e minuut.
Necevski rent richting de bal. Necevski probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryan met een snelle inworp. Jeans geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Mailer speelt de bal door. Hart rent richting de bal. Van Bentum bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart rent richting de bal. Hart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
saud team - Melbourne Cats 2:1

27e minuut.
Van Bentum passt de bal zonder na te denken. Mason is nu in balbezit. Mason passt de bal zonder na te denken. Hart rent richting de bal. Hart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
saud team - Melbourne Cats 2:2

29e minuut.
McShannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Souris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McShannon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McShannon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kladis rent richting de bal. Kladis geeft een lange en hoge pass. Hart heeft problemen om de bal te vangen. Hart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor geeft een hoge lob. Kalac probeert de bal aan de voet te houden. Gulessarian is nu in balbezit. Gulessarian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fitzgerald verovert de bal door een tackle van achteren. Gulessarian rent richting de bal. Necevski verovert de bal door een tackle van achteren. Fitzgerald rent richting de bal. Fitzgerald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
saud team - Melbourne Cats 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saud team 59%, Melbourne Cats 41%.
saud team - Melbourne Cats 3:2

46e minuut.
Kalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalac passt de bal met de wreef. Rayner is nu in balbezit. Gulessarian verovert de bal door een tackle van achteren. Gulessarian haalt uit met een fantastische trap. Crowe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
saud team - Melbourne Cats 4:2

74e minuut.
Rayner is nu in balbezit. Rayner geeft de bal voor. Lane heeft problemen om de bal te vangen. Jeans rent richting de bal. Jeans geeft de bal voor. Crowe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
saud team - Melbourne Cats 5:2

81e minuut.
Crowe trapt de bal weg. McShannon kopt de bal weg. Necevski heeft problemen om de bal te vangen. Fitzgerald bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzgerald schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saud team 51%, Melbourne Cats 49%.
saud team - Melbourne Cats 5:2