Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bbbrain00 Xtreme FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell passt de bal in één keer door. Jones geeft een lange en hoge pass. Baird is nu in balbezit. Baird haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bbbrain00 - Xtreme FC 0:1

9e minuut.
Petkovic geeft een hoge lob. Kewell kopt de bal weg. Bocquee heeft problemen om de bal te vangen. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bbbrain00 - Xtreme FC 1:1

19e minuut.
Leijer met een sublieme pass. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson begaat een overtreding. Kewell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goodwin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fiore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bocquee trapt de bal weg van het doel. Leijer kopt de bal weg. Courtney kan de bal niet met de borst controleren. Baird onderschept slim de pass. Baird schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Petkovic kopt de bal weg. Sharpley is nu in balbezit. McLaren rent richting de bal. McLaren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bbbrain00 - Xtreme FC 2:1

34e minuut.
Ozbey geeft de bal voor. Kewell kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Huang de bal onder controle te krijgen. Baird rent richting de bal. Baird draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell met een sublieme pass. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bbbrain00 - Xtreme FC 3:1

43e minuut.
Baird bereikt de bal nog maar net als eerste. Baird passt de bal zonder na te denken. Kewell probeert naar een medespeler te passen. Leijer rent richting de bal. Leijer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bbbrain00 - Xtreme FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bbbrain00 56%, Xtreme FC 44%.
bbbrain00 - Xtreme FC 3:2

51e minuut.
Courtney geeft een hoge lob. Daar is Goodwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leijer onderschept slim de pass. Leijer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Box de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kewell passt de bal zonder na te denken. Sharpley rent richting de bal. Sharpley met een sublieme pass. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bbbrain00 45%, Xtreme FC 55%.
bbbrain00 - Xtreme FC 3:2