Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saud team The Slayers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Richards onderschept slim de pass. Barry is nu in balbezit. Barry passt de bal in één keer door. McLaughlin is nu in balbezit. McLaughlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Haereiti is nu in balbezit. Haereiti probeert naar een medespeler te passen. Winterbottom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fitzgerald bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzgerald geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Taylor met een sublieme pass. Fitzgerald rent richting de bal. Radman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radman krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Livermore verovert de bal door een tackle van achteren. Livermore passt de bal zonder na te denken. Ryan is nu in balbezit. Barry rent richting de bal. Barry passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Livermore verovert de bal door een tackle van achteren. Livermore passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Durakovic de bal. McLaughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaughlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Burton met een harde bal richting middenveld. Radman kopt de bal weg. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry verovert de bal door een tackle van achteren. Barry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Fitzgerald rent richting de bal. Fitzgerald passt de bal in één keer door. Paulson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulessarian onderschept slim de pass. Gulessarian schiet op doel. McIlroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saud team 49%, The Slayers 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
saud team - The Slayers 0:0

49e minuut.
McIlroy met een harde bal richting middenveld. Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry passt de bal zonder na te denken. McLaughlin rent richting de bal. McLaughlin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards met een sublieme pass. Fitzgerald speelt de bal door. Gulessarian rent richting de bal. Gulessarian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Winterbottom speelt de bal door. Fitzgerald rent richting de bal. Fitzgerald passt de bal met de wreef. Gulessarian rent richting de bal. Gulessarian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saud team 37%, The Slayers 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
saud team - The Slayers 0:0