Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Slayers saud team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 14.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Richards geeft de bal voor. Lane rent richting de bal. Barry onderschept slim de pass. Barry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Slayers - saud team 1:0

19e minuut.
Taylor kopt de bal weg. Daar is Barry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lane rent richting de bal. Barry verovert de bal door een tackle van achteren. Barry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sterrey verovert de bal door een tackle van achteren. Sterrey geeft de bal voor. McLaughlin rent richting de bal. Barry is nu in balbezit. Barry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Slayers 42%, saud team 58%.
The Slayers - saud team 1:0

47e minuut.
Kilkelly is nu in balbezit. Sterrey begaat een overtreding. Kilkelly raakt geblesseerd tijdens het duel. Lane zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Slayers - saud team 1:1

51e minuut.
Radman is nu in balbezit. Radman geeft een lange en hoge pass. McShannon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McLaughlin is nu in balbezit. McLaughlin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Richards passt de bal zonder na te denken. McLaughlin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durakovic. McLaughlin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. McLaughlin kan niet meer verder spelen. Butera komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Lane probeert naar een medespeler te passen. Ryan rent richting de bal. Ryan probeert naar een medespeler te passen. Gulessarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulessarian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Slayers - saud team 1:2

59e minuut.
Barry is nu in balbezit. Barry met een sublieme pass. Butera is nu in balbezit. Butera draait met de bal, schiet en ... Burton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Slayers - saud team 2:2

73e minuut.
Kilkelly rent richting de bal. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards passt de bal zonder na te denken. Gulessarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulessarian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fitzgerald probeert naar een medespeler te passen. Paulson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gulessarian rent richting de bal. Fitzgerald bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzgerald draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Richards geeft een hoge lob. Inworp. Kilkelly met de inworp. Fitzgerald rent richting de bal. Fitzgerald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Slayers 45%, saud team 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Slayers - saud team 2:2