Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saud team Xtreme FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kilkelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilkelly geeft een lange en hoge pass. Gulessarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulessarian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
saud team - Xtreme FC 1:0

13e minuut.
Chapman is nu in balbezit. Chapman geeft een lange en hoge pass. Baird is nu in balbezit. Baird haalt uit met een fantastische trap. Burton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
saud team - Xtreme FC 1:1

15e minuut.
Sterrey rent richting de bal. Sterrey speelt de bal door. Lane rent richting de bal. Leijer onderschept slim de pass. Leijer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sterrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterrey met een sublieme pass. Mason rent richting de bal. Baird onderschept slim de pass. Baird draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Fitzgerald raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dudgeon komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Ozbey speelt de bal door. Durakovic rent richting de bal. Baird onderschept slim de pass. Baird draait met de bal, schiet en ... Burton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McShannon heeft problemen om de bal te vangen. Baird bereikt de bal nog maar net als eerste. Baird schiet op doel. Burton bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saud team 60%, Xtreme FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
saud team - Xtreme FC 1:1

53e minuut.
Taylor passt de bal in één keer door. Dudgeon is nu in balbezit. Dudgeon passt de bal met de wreef. Gulessarian is nu in balbezit. Gulessarian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jones rent richting de bal. Lane is nu in balbezit. Lane met een sublieme pass. Baird bereikt de bal nog maar net als eerste. Baird schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saud team 37%, Xtreme FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
saud team - Xtreme FC 1:1