Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cool team bbbrain00
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Milne rent richting de bal. Sharpley verovert de bal door een tackle van achteren. Sharpley passt de bal in één keer door. McLaren rent richting de bal. McLaren haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Goodwin kan de bal niet met de borst controleren. Sharpley bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharpley passt de bal zonder na te denken. Daar is McLaren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McLaren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Goodwin verovert de bal door een tackle van achteren. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne speelt de bal door. Harding rent richting de bal. Harding schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cool team 63%, bbbrain00 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cool team - bbbrain00 0:0

64e minuut.
Klungelig pakt Goodwin de bal. Bright speelt de bal door. Courtney met een sublieme pass. Bright rent richting de bal. Bright schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Goodwin heeft problemen om de bal te vangen. Milne onderschept slim de pass. Milne passt de bal in één keer door. Colosimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colosimo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Tarka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kewell met de inworp. Sharpley kan de bal niet met de borst controleren. Sharpley draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cool team 60%, bbbrain00 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cool team - bbbrain00 0:0