Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saud team durack dingoes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


20e minuut.
Caravella kopt de bal weg. Hill is nu in balbezit. Hill passt de bal zonder na te denken. Jackson rent richting de bal. Jackson schiet op doel. Burton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
saud team - durack dingoes 0:1

28e minuut.
Gardiner kopt de bal weg. Haereiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haereiti passt de bal zonder na te denken. Gulessarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulessarian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fitzgerald is nu in balbezit. Gardiner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fitzgerald raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fitzgerald neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
saud team - durack dingoes 1:1

39e minuut.
Hill passt de bal zonder na te denken. Jackson rent richting de bal. Jackson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Durakovic de bal onder controle te krijgen. Burton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
saud team - durack dingoes 1:2

44e minuut.
Tambouras is nu in balbezit. Tambouras geeft een hoge lob. Ang speelt de bal door. Jackson rent richting de bal. Jackson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saud team 37%, durack dingoes 63%.
saud team - durack dingoes 1:2

61e minuut.
Haereiti heeft problemen om de bal te vangen. Haereiti met een sublieme pass. Gulessarian is nu in balbezit. Fitzgerald is nu in balbezit. Fitzgerald haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gulessarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulessarian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fitzgerald bereikt de bal nog maar net als eerste. Durante verovert de bal door een tackle van achteren. Durante passt de bal met de wreef. Hill rent richting de bal. Hill schiet op doel. Burton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Hill is nu in balbezit. Lane is nu in balbezit. Hill begaat een overtreding. Hill krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saud team 48%, durack dingoes 52%.
saud team - durack dingoes 1:2