Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saud team bbbrain00
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


14e minuut.
Ryan speelt de bal door. McShannon rent richting de bal. Petkovic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McShannon raakt geblesseerd tijdens het duel. McShannon met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
saud team - bbbrain00 1:0

19e minuut.
Lane passt de bal met de wreef. Sharpley bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharpley passt de bal met de wreef. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gulessarian passt de bal met de wreef. Kilkelly is nu in balbezit. Huang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huang krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Daar is McShannon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkovic met een sublieme pass. McShannon met een sublieme pass. Gulessarian rent richting de bal. Gulessarian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saud team 48%, bbbrain00 52%.
saud team - bbbrain00 1:0

55e minuut.
Lia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haereiti. Lia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaren onderschept slim de pass. McLaren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fitzgerald passt de bal in één keer door. Ryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryan passt de bal zonder na te denken. Gulessarian is nu in balbezit. Gulessarian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Harding is nu in balbezit. McShannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding maakt een afschuwelijke overtreding. McShannon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McShannon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saud team 50%, bbbrain00 50%.
saud team - bbbrain00 1:0