Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melbourne Cats Iridocyclitis FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Martinovic kopt de bal weg. Daar is Vangelovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Souris bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell verovert de bal door een tackle van achteren. Russell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell speelt de bal door. Vangelovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelovski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kalac de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Webb zal de hoekschop nemen. Bacak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Kladis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacak is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Rayner ... Strafschop! Rayner krijgt een gele kaart. Bacak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vangelovski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne Cats - Iridocyclitis FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne Cats 54%, Iridocyclitis FC 46%.
Melbourne Cats - Iridocyclitis FC 0:1

48e minuut.
Oliveira trapt de bal weg van het doel. Bacak is nu in balbezit. Necevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Necevski krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Souris passt de bal met de wreef. Russell heeft problemen om de bal te vangen. Rayner is nu in balbezit. Russell verovert de bal door een tackle van achteren. Russell draait met de bal, schiet en ... Crowe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Van Bentum passt de bal zonder na te denken. Harnwell rent richting de bal. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Bentum is nu in balbezit. Van Bentum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bacak is nu in balbezit. Rayner verovert de bal door een tackle van achteren. Rayner geeft een hoge lob. Gilmore is nu in balbezit. Gilmore schiet op doel. Crowe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne Cats 49%, Iridocyclitis FC 51%.
Melbourne Cats - Iridocyclitis FC 0:1