Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iridocyclitis FC Melbourne Cats
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Souris speelt de bal door. Van Bentum speelt de bal door. Mailer probeert naar een medespeler te passen. Hart is nu in balbezit. Hart schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Necevski passt de bal in één keer door. Martinovic probeert naar een medespeler te passen. Kalac speelt de bal door. Vangelovski rent richting de bal. Vangelovski schiet op doel. Jones bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Martinovic heeft problemen om de bal te vangen. Van Bentum is nu in balbezit. Martinovic verovert de bal door een tackle van achteren. Martinovic geeft een lange en hoge pass. Russell springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iridocyclitis FC - Melbourne Cats 1:0

39e minuut.
Kladis trapt de bal weg van het doel. Van Bentum kopt de bal weg. Arnold rent richting de bal. Hart verovert de bal door een tackle van achteren. Hart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vangelovski kopt de bal weg. Kalac heeft problemen om de bal te vangen. Russell is nu in balbezit. Russell haalt uit met een fantastische trap. Jones werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iridocyclitis FC - Melbourne Cats 2:0

45e minuut.
Harnwell is nu in balbezit. Harnwell geeft een lange en hoge pass. Bacak kopt de bal weg. Russell is nu in balbezit. Russell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iridocyclitis FC 50%, Melbourne Cats 50%.
Iridocyclitis FC - Melbourne Cats 2:0

48e minuut.
Vangelovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelovski passt de bal met de wreef. Necevski is nu in balbezit. Russell verovert de bal door een tackle van achteren. Russell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Anabalon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Bentum rent richting de bal. Van Bentum geeft de bal voor. Arnold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mailer geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Inworp. Pearce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinovic probeert naar een medespeler te passen. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iridocyclitis FC - Melbourne Cats 3:0

64e minuut.
Rayner rent richting de bal. Rayner probeert naar een medespeler te passen. Hart rent richting de bal. Van Bentum rent richting de bal. Van Bentum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Oliveira met een harde bal richting middenveld. Necevski is nu in balbezit. Vangelovski onderschept slim de pass. Vangelovski haalt uit met een fantastische trap. Daar is Kladis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iridocyclitis FC 50%, Melbourne Cats 50%.
Iridocyclitis FC - Melbourne Cats 3:0