Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Slayers durack dingoes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Klungelig pakt Durante de bal. Barry rent richting de bal. Barry met een sublieme pass. McLaughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaughlin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Richards met een sublieme pass. Tambouras geeft een lange en hoge pass. Caravella bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paulson heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Slayers - durack dingoes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Slayers 53%, durack dingoes 47%.
The Slayers - durack dingoes 0:1

53e minuut.
Durante passt de bal zonder na te denken. Gardiner met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert McLaughlin de bal onder controle te krijgen. Richards rent richting de bal. Richards geeft de bal voor. Buljan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Richards rent richting de bal. Richards geeft een hoge lob. Cameron rent richting de bal. Cameron geeft een lange en hoge pass. Barry krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Hill is nu in balbezit. Jackson rent richting de bal. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Richards rent richting de bal. Richards probeert naar een medespeler te passen. Tambouras met een sublieme pass. Jackson is nu in balbezit. Jackson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Slayers - durack dingoes 0:2

84e minuut.
Richards probeert naar een medespeler te passen. Daar is Puca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McLaughlin is nu in balbezit. McLaughlin haalt uit met een fantastische trap. Buljan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Slayers - durack dingoes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Slayers 45%, durack dingoes 55%.
The Slayers - durack dingoes 1:2