Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melbourne Cats bbbrain00
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Huang verovert de bal door een tackle van achteren. Huang met een sublieme pass. Daar is Petkovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hart is nu in balbezit. Hart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Box geeft een lange en hoge pass. Inworp. Anabalon met een snelle inworp. Fyfe rent richting de bal. Fyfe schiet op doel. Waite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Waite speelt de bal door. Harding kopt de bal weg. Rayner rent richting de bal. Sharpley verovert de bal door een tackle van achteren. Sharpley geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Petkovic passt de bal met de wreef. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Kladis is nu in balbezit. McLaren verovert de bal door een tackle van achteren. McLaren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne Cats - bbbrain00 0:1

44e minuut.
Petkovic is nu in balbezit. Fyfe is nu in balbezit. Necevski speelt de bal door. Hart rent richting de bal. Hart haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne Cats 46%, bbbrain00 54%.
Melbourne Cats - bbbrain00 0:1

63e minuut.
Goodwin geeft een hoge lob. Kewell geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert O`Connor de bal onder controle te krijgen. Sharpley rent richting de bal. Sharpley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne Cats - bbbrain00 0:2

70e minuut.
Sharpley rent richting de bal. Sharpley passt de bal in één keer door. Kladis met een sublieme pass. McLaren rent richting de bal. McLaren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Necevski passt de bal in één keer door. Goodwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodwin speelt de bal door. Klungelig pakt Sharpley de bal. Sharpley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
O`Connor kopt de bal weg. McLaren rent richting de bal. Kalac rent richting de bal. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne Cats 59%, bbbrain00 41%.
Melbourne Cats - bbbrain00 0:2