Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cool team durack dingoes
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Milne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Degiovianniello komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Hill draait met de bal, schiet en ... Nohra kan de bal niet met de borst controleren. Jackson rent richting de bal. Jackson schiet op doel. Peters werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cool team - durack dingoes 0:1

36e minuut.
Ang passt de bal met de wreef. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarka krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Degiovianniello passt de bal in één keer door. Fisher rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robertson. Robertson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cool team 46%, durack dingoes 54%.
cool team - durack dingoes 0:1

53e minuut.
Durante is nu in balbezit. Graham speelt de bal door. Gardiner rent richting de bal. Colosimo verovert de bal door een tackle van achteren. Colosimo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Robertson met de inworp. Hill is nu in balbezit. Hill geeft een hoge lob. Jackson heeft problemen om de bal te vangen. Jackson haalt uit met een fantastische trap. Peters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Peters probeert naar een medespeler te passen. Ang kopt de bal weg. Hill speelt de bal door. Jackson is nu in balbezit. Jackson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cool team - durack dingoes 0:2

80e minuut.
Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson passt de bal zonder na te denken. Degiovianniello rent richting de bal. Hill onderschept slim de pass. Hill haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cool team - durack dingoes 0:3

89e minuut.
Robertson kopt de bal weg. Durante probeert de bal met de borst te controleren. Degiovianniello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Durante raakt geblesseerd tijdens het duel. Durante met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Tarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill onderschept slim de pass. Hill probeert naar een medespeler te passen. Jackson is nu in balbezit. Jackson schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cool team 57%, durack dingoes 43%.
cool team - durack dingoes 0:3