Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Slayers Xtreme FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Inworp. Ozbey met de inworp. Sterrey rent richting de bal. Sterrey geeft de bal voor. Baird springt en kopt de bal. McIlroy bokst de bal weg.

20e minuut.
Naumovski passt de bal zonder na te denken. Richards rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leijer. Leijer krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Henderson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jones is nu in balbezit. Jones geeft een lange en hoge pass. Baird bereikt de bal nog maar net als eerste. Baird schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Richards rent richting de bal. Richards speelt de bal door. Bocquee is nu in balbezit. McLaughlin rent richting de bal. McLaughlin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Radman speelt de bal door. McLaughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozbey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ozbey krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Henderson met een sublieme pass. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterrey begaat een overtreding. Sterrey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Slayers 63%, Xtreme FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Slayers - Xtreme FC 0:0

57e minuut.
Barry is nu in balbezit. Bocquee is nu in balbezit. Barry verovert de bal door een tackle van achteren. Barry schiet op doel. Fiore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Slayers - Xtreme FC 1:0

69e minuut.
Richards met een sublieme pass. Barry rent richting de bal. Barry passt de bal in één keer door. McLaughlin is nu in balbezit. McLaughlin haalt uit met een fantastische trap. Fiore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Slayers - Xtreme FC 2:0

73e minuut.
Richards passt de bal in één keer door. Markovski is nu in balbezit. Markovski probeert naar een medespeler te passen. Leijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sterrey speelt de bal door. Leijer rent richting de bal. Leijer passt de bal in één keer door. Baird bereikt de bal nog maar net als eerste. Baird haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Slayers 61%, Xtreme FC 39%.
The Slayers - Xtreme FC 2:0