Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melbourne City FCA Glebe Hill United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Butera is nu in balbezit. Butera geeft een lange en hoge pass. Clarke heeft problemen om de bal te vangen. Beldham is nu in balbezit. Beldham draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne City FCA - Glebe Hill United 1:0

24e minuut.
Butera speelt de bal door. Medhurst is nu in balbezit. Medhurst passt de bal zonder na te denken. Chipperfield rent richting de bal. Chipperfield schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Kladis rent richting de bal. Harrop geeft een lange en hoge pass. Panopoulos rent richting de bal. Chipperfield onderschept slim de pass. Chipperfield haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Melbourne City FCA - Glebe Hill United 1:1

32e minuut.
Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Kladis onderschept slim de pass. Kladis met een sublieme pass. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne City FCA 63%, Glebe Hill United 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Melbourne City FCA - Glebe Hill United 1:1

60e minuut.
Casserly controleert de bal met de borst. Onoforo onderschept slim de pass. Onoforo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ielati de bal onder controle te krijgen. Medhurst springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. Medhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Chipperfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Medhurst is nu in balbezit. Medhurst schiet op doel. Whitehouse bokst de bal weg. Chipperfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipperfield schiet op doel. Whitehouse werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne City FCA 57%, Glebe Hill United 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Melbourne City FCA - Glebe Hill United 1:1