Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marawana Muffin ViperX
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten matig
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Turnbull geeft de bal voor. Erdogan rent richting de bal. Bresciano verovert de bal door een tackle van achteren. Huang is nu in balbezit. Huang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Turnbull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turnbull probeert naar een medespeler te passen. Butler rent richting de bal. Huang verovert de bal door een tackle van achteren. Huang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Smeltz is nu in balbezit. Smeltz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perosh met een snelle inworp. Murphy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Walsh heeft problemen om de bal te vangen. Gough bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walsh. Walsh krijgt een gele kaart. Gough is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Whincup zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balabanel bokst de bal weg.

25e minuut.
Whincup met een sublieme pass. Huang rent richting de bal. Erdogan rent richting de bal. Huang verovert de bal door een tackle van achteren. Huang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Weatford rent richting de bal. Weatford geeft een hoge lob. Whincup probeert de bal aan de voet te houden. Davidson rent richting de bal. Davidson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Smeltz trapt de bal weg van het doel. Erdogan kopt de bal weg. Murphy probeert naar een medespeler te passen. Davidson is nu in balbezit. Davidson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marawana Muffin 57%, ViperX 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marawana Muffin - ViperX 0:0

55e minuut.
Inworp. Weatford met de inworp. Murphy geeft de bal voor. Perosh is nu in balbezit. Perosh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Davidson is nu in balbezit. Smeltz verovert de bal door een tackle van achteren. Smeltz geeft een hoge lob. Huang is nu in balbezit. Huang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Kilkelly rent richting de bal. Kilkelly geeft een lange en hoge pass. Walsh probeert de bal aan de voet te houden. Huang is nu in balbezit. Huang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bresciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy is nu in balbezit. Murphy passt de bal met de wreef. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Erdogan geeft een lange en hoge pass. Whincup is nu in balbezit. Davidson begaat een overtreding. Whincup roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Whincup kan niet meer verder spelen. Coveny komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Murphy is nu in balbezit. Murphy speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Davidson onderschept slim de pass. Davidson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Erdogan geeft de bal voor. Davidson springt en kopt de bal. Delgado speelt de bal door. Davidson is nu in balbezit. Davidson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marawana Muffin - ViperX 1:0

82e minuut.
Butler geeft de bal voor. Skaife kopt de bal weg. Klungelig pakt Davidson de bal. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy schiet op doel. Griffiths probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Marawana Muffin - ViperX 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marawana Muffin 51%, ViperX 49%.
Marawana Muffin - ViperX 2:0