Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fish TULL FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 12.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Longmuir bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis onderschept slim de pass. Hawkins rent richting de bal. Hawkins haalt uit met een fantastische trap. Courtney probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Davidson verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon draait met de bal, schiet en ... Rogers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fish - TULL FC 0:1

11e minuut.
Longmuir rent richting de bal. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis is nu in balbezit. Francis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ripepi is nu in balbezit. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis met een sublieme pass. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Francis met een sublieme pass. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Longmuir is nu in balbezit. Francis rent richting de bal. Francis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Whincup met de inworp. Davidson heeft problemen om de bal te vangen. Lowe rent richting de bal. Davidson verovert de bal door een tackle van achteren. Davidson draait met de bal, schiet en ... Rogers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Willis passt de bal met de wreef. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins rent richting de bal. Hawkins schiet op doel. Courtney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Puca met een sublieme pass. Francis rent richting de bal. Francis speelt de bal door. Hawkins rent richting de bal. Hawkins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fish - TULL FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fish 48%, TULL FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Fish - TULL FC 1:1

54e minuut.
Puca is nu in balbezit. Puca probeert naar een medespeler te passen. Francis rent richting de bal. Hawkins is nu in balbezit. Hawkins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hall onderschept slim de pass. Valentine is nu in balbezit. Valentine geeft de bal voor. Whincup rent richting de bal. Whincup geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Chick trapt de bal weg. Longmuir kan de bal niet met de borst controleren. Puca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puca krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Henty geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Willis de bal. Willis geeft een lange en hoge pass. Chick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Francis rent richting de bal. Francis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Willis de bal onder controle te krijgen. Hawkins is nu in balbezit. Hawkins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fish - TULL FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fish 36%, TULL FC 64%.
FC Fish - TULL FC 2:1