Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rakso UTD Red clash
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Tambouras passt de bal in één keer door. Collina heeft problemen om de bal te vangen. Fleming begaat een overtreding. Fleming krijgt een gele kaart.

2e minuut.
McCloughan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lockett met de inworp. Galal bereikt de bal nog maar net als eerste. Galal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lockett rent richting de bal. Lockett passt de bal met de wreef. Galal bereikt de bal nog maar net als eerste. Finn rent richting de bal. Finn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakso UTD - Red clash 0:1

17e minuut.
Chan geeft een lange en hoge pass. McPharlin heeft problemen om de bal te vangen. Robertson rent richting de bal. Hind verovert de bal door een tackle van achteren. Hind draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fleming met een sublieme pass. McPharlin is nu in balbezit. Coppack begaat een overtreding. Coppack krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakso UTD 45%, Red clash 55%.
Rakso UTD - Red clash 0:1

62e minuut.
Finn rent richting de bal. Watson is nu in balbezit. Galal onderschept slim de pass. Galal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Lockett passt de bal zonder na te denken. Finn is nu in balbezit. Galal bereikt de bal nog maar net als eerste. Finn bereikt de bal nog maar net als eerste. Finn haalt uit met een fantastische trap. Hodgson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cummins geeft een lange en hoge pass. Crews is nu in balbezit. Chan speelt de bal door. Clark rent richting de bal. Clark draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakso UTD 51%, Red clash 49%.
Rakso UTD - Red clash 0:1