Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red clash Rakso UTD
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Lockett bereikt de bal nog maar net als eerste. McCloughan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lockett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stevens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Brodie de bal. Finn bereikt de bal nog maar net als eerste. Finn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tambouras kopt de bal weg. Clark probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hind rent richting de bal. Hind draait met de bal, schiet en ... Tambouras probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Beauchamp onderschept slim de pass. Inworp. Lockett met de inworp. Galal is nu in balbezit. Galal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stevens is nu in balbezit. Clark rent richting de bal. Clark passt de bal met de wreef. Hind is nu in balbezit. Hind schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Galal verovert de bal door een tackle van achteren. Finn bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Finn raakt geblesseerd tijdens het duel. Galal neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hodgson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galal is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Red clash - Rakso UTD 1:0

38e minuut.
Stevens rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beauchamp. Stevens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stevens zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Finn heeft problemen om de bal te vangen. Finn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red clash - Rakso UTD 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red clash 56%, Rakso UTD 44%.
Red clash - Rakso UTD 2:0

62e minuut.
Watson passt de bal in één keer door. Cummins heeft problemen om de bal te vangen. Cummins geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Crews de bal. Crews verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cummins is nu in balbezit. Coppack onderschept slim de pass. Coppack passt de bal met de wreef. Hind heeft problemen om de bal te vangen. Hind schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red clash 50%, Rakso UTD 50%.
Red clash - Rakso UTD 2:0