Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ViperX Glebe Hill United
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Coveny is nu in balbezit. Medhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Medhurst probeert naar een medespeler te passen. Chipperfield is nu in balbezit. Chipperfield draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Chipperfield haalt uit met een fantastische trap. Griffiths speelt de bal door. Harrop kopt de bal weg. Medhurst rent richting de bal. Medhurst haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gough probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harrop rent richting de bal. Harrop probeert naar een medespeler te passen. Chipperfield rent richting de bal. Chipperfield schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kilkelly speelt de bal door. Huang rent richting de bal. Onoforo rent richting de bal. Huang verovert de bal door een tackle van achteren. Huang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Chipperfield heeft problemen om de bal te vangen. Coveny is nu in balbezit. Chipperfield verovert de bal door een tackle van achteren. Chipperfield haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Delgado de bal onder controle te krijgen. Griffiths probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Coveny geeft een lange en hoge pass. Medhurst probeert de bal aan de voet te houden. Harrop is nu in balbezit. Huang onderschept slim de pass. Huang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Harrop probeert naar een medespeler te passen. Daar is Medhurst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresciano geeft de bal voor. Kilkelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilkelly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ViperX 68%, Glebe Hill United 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ViperX - Glebe Hill United 0:0

64e minuut.
Butera rent richting de bal. Harrop speelt de bal door. Chipperfield rent richting de bal. Chipperfield draait met de bal, schiet en ... Daar is Smeltz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smeltz met een harde bal richting middenveld. Harrop kopt de bal weg. Chipperfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipperfield draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Harrop kopt de bal weg. Butera heeft problemen om de bal te vangen. Bresciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Butera is nu in balbezit. Butera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Coveny met een sublieme pass. Gough bereikt de bal nog maar net als eerste. Gough probeert naar een medespeler te passen. Huang is nu in balbezit. Huang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Butera verovert de bal door een tackle van achteren. Butera geeft een hoge lob. Daar is Smeltz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Medhurst draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ViperX 73%, Glebe Hill United 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ViperX - Glebe Hill United 0:0