Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glebe Hill United ViperX
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Harrop met de inworp. Clarke rent richting de bal. Clarke geeft een lange en hoge pass. Chipperfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipperfield draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - ViperX 1:0

10e minuut.
Bresciano is nu in balbezit. Bresciano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gough, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huang is nu in balbezit. Huang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Chipperfield rent richting de bal. Whincup verovert de bal door een tackle van achteren. Whincup probeert naar een medespeler te passen. Huang bereikt de bal nog maar net als eerste. Huang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Milicic geeft een hoge lob. Chipperfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipperfield schiet op doel. Na een snelle pass probeert Whincup de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - ViperX 2:0

23e minuut.
Huang speelt de bal door. Gough bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipperfield onderschept slim de pass. Chipperfield draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Milicic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milicic geeft de bal voor. Klungelig pakt Smeltz de bal. Chipperfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipperfield haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Croxall onderschept slim de pass. Croxall speelt de bal door. Bresciano is nu in balbezit. Medhurst onderschept slim de pass. Medhurst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - ViperX 3:0

39e minuut.
Tana trapt de bal weg van het doel. Whincup kopt de bal weg. Daar is Groves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gough bereikt de bal nog maar net als eerste. Gough draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - ViperX 3:1

43e minuut.
Whincup speelt de bal door. Klungelig pakt Gough de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Groves. Groves krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glebe Hill United 49%, ViperX 51%.
Glebe Hill United - ViperX 3:1

49e minuut.
Skaife geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milicic met de inworp. Medhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Medhurst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Whincup rent richting de bal. Harrop verovert de bal door een tackle van achteren. Harrop speelt de bal door. Klungelig pakt Medhurst de bal. Medhurst draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gough is nu in balbezit. Harrop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gough is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Whincup zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huang rent richting de bal. Huang schiet op doel. Polak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coveny zal de hoekschop nemen. Huang krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Whincup onderschept slim de pass. Whincup passt de bal met de wreef. Polak rent richting de bal. Huang onderschept slim de pass. Huang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - ViperX 3:2

77e minuut.
Medhurst passt de bal met de wreef. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke passt de bal in één keer door. Chipperfield is nu in balbezit. Chipperfield haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Clarke rent richting de bal. Croxall begaat een overtreding. Clarke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Harrop met een snel genomen vrije trap. Smeltz kopt de bal weg. Medhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Medhurst draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Milicic passt de bal met de wreef. Medhurst rent richting de bal. Bresciano maakt een afschuwelijke overtreding. Bresciano krijgt een gele kaart. Medhurst wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glebe Hill United 40%, ViperX 60%.
Glebe Hill United - ViperX 3:2