Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red clash TULL FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 12.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Lockett rent richting de bal. Galal is nu in balbezit. Finn bereikt de bal nog maar net als eerste. Galal is nu in balbezit. Galal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red clash - TULL FC 1:0

8e minuut.
Davidson passt de bal in één keer door. Longmuir is nu in balbezit. Galal onderschept slim de pass. Galal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Courtney de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Blackmore geeft een lange en hoge pass. Lockett rent richting de bal. Lockett speelt de bal door. Galal is nu in balbezit. Galal geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Finn rent richting de bal. Henty legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Henty krijgt een gele kaart. Finn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Galal neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Red clash - TULL FC 2:0

31e minuut.
Valentine kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galal bereikt de bal nog maar net als eerste. Galal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tambouras heeft problemen om de bal te vangen. Tambouras probeert naar een medespeler te passen. Finn bereikt de bal nog maar net als eerste. Galal is nu in balbezit. Galal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Longmuir speelt de bal door. Galal rent richting de bal. Galal passt de bal in één keer door. Finn is nu in balbezit. Finn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red clash 43%, TULL FC 57%.
Red clash - TULL FC 2:0

53e minuut.
Blackmore onderschept slim de pass. Blackmore geeft een hoge lob. Daar is Henty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finn onderschept slim de pass. Finn haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Ripepi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collina met een snelle inworp. Galal controleert de bal met de borst. Galal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red clash 37%, TULL FC 63%.
Red clash - TULL FC 2:0