Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rakso UTD FC Fish
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Willis onderschept slim de pass. Willis met een sublieme pass. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis rent richting de bal. Francis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Coppack onderschept slim de pass. Coppack probeert naar een medespeler te passen. Clark rent richting de bal. Hind is nu in balbezit. Hind haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakso UTD 46%, FC Fish 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rakso UTD - FC Fish 0:0

55e minuut.
Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson probeert naar een medespeler te passen. Coppack probeert naar een medespeler te passen. Hind is nu in balbezit. Hind haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Coppack bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall rent richting de bal. Coppack schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Coppack moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Coppack schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Rogers trapt de bal weg van het doel. Francis kan de bal niet met de borst controleren. Fleming rent richting de bal. Fleming geeft een hoge lob. Hind maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming is nu in balbezit. Hall begaat een overtreding. Hall krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakso UTD 56%, FC Fish 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rakso UTD - FC Fish 0:0