Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ViperX Melbourne City FCA
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20
average Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Skaife rent richting de bal. Foley is nu in balbezit. Foley geeft een lange en hoge pass. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Foley onderschept slim de pass. Foley geeft een hoge lob. Smeltz rent richting de bal. Marsh verovert de bal door een tackle van achteren. Marsh haalt uit met een fantastische trap. Griffiths kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Delgado is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ViperX - Melbourne City FCA 0:1

12e minuut.
Gough draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Panopoulos de bal onder controle te krijgen. Huang bereikt de bal nog maar net als eerste. Huang haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Panopoulos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft een lange en hoge pass. Gough heeft problemen om de bal te vangen. Huang rent richting de bal. Huang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Delgado geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. White met een snelle inworp. Durakovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Durakovic geeft een hoge lob. Griffiths bokst de bal weg. Marsh rent richting de bal. Marsh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ViperX - Melbourne City FCA 0:2

22e minuut.
Ielati bereikt de bal nog maar net als eerste. Huang begaat een overtreding. Ielati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Francis met een snel genomen vrije trap. Smeltz is nu in balbezit. Marsh verovert de bal door een tackle van achteren. Marsh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Tunbridge is nu in balbezit. Tunbridge geeft een hoge lob. Durakovic probeert naar een medespeler te passen. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Whitehouse met een sublieme pass. Ielati kopt de bal weg. Daar is Whincup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsh onderschept slim de pass. Marsh haalt uit met een fantastische trap. Griffiths bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ViperX 52%, Melbourne City FCA 48%.
ViperX - Melbourne City FCA 0:2

52e minuut.
Whincup passt de bal zonder na te denken. Tunbridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gough begaat een overtreding. Gough krijgt een gele kaart. Tunbridge raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tunbridge kan niet meer verder spelen. Neill komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ielati geeft een hoge lob. Whincup is nu in balbezit. Marsh begaat een overtreding. Marsh krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Beldham rent richting de bal. Beldham passt de bal in één keer door. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gough rent richting de bal. Gough haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ViperX 60%, Melbourne City FCA 40%.
ViperX - Melbourne City FCA 0:2