Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glebe Hill United Marawana Muffin
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Butler is nu in balbezit. Chipperfield is nu in balbezit. Medhurst rent richting de bal. Chipperfield is nu in balbezit. Chipperfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - Marawana Muffin 1:0

24e minuut.
Onoforo geeft een lange en hoge pass. Clarke rent richting de bal. Clarke geeft een hoge lob. Chipperfield rent richting de bal. Chipperfield haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - Marawana Muffin 2:0

30e minuut.
Butler rent richting de bal. Medhurst onderschept slim de pass. Medhurst passt de bal zonder na te denken. Chipperfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipperfield haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Erdogan is nu in balbezit. Medhurst onderschept slim de pass. Butler rent richting de bal. Medhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Medhurst schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - Marawana Muffin 3:0

42e minuut.
Butler rent richting de bal. Butera bereikt de bal nog maar net als eerste. Butera geeft de bal voor. Daar is Chipperfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chipperfield haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Erdogan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perosh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glebe Hill United 32%, Marawana Muffin 68%.
Glebe Hill United - Marawana Muffin 3:0

50e minuut.
Murphy is nu in balbezit. Butera bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy onderschept slim de pass. Davidson is nu in balbezit. Davidson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Butler met een sublieme pass. Onoforo bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoforo met een sublieme pass. Chipperfield is nu in balbezit. Chipperfield haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Butler met een sublieme pass. Weatford is nu in balbezit. Onoforo begaat een overtreding. Onoforo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glebe Hill United 43%, Marawana Muffin 57%.
Glebe Hill United - Marawana Muffin 3:0