Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marawana Muffin Glebe Hill United
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Medhurst speelt de bal door. Harrop is nu in balbezit. Harrop passt de bal met de wreef. Chipperfield rent richting de bal. Chipperfield draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marawana Muffin - Glebe Hill United 0:1

5e minuut.
Medhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Medhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Medhurst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marawana Muffin - Glebe Hill United 0:2

14e minuut.
Butler geeft een lange en hoge pass. Davidson probeert de bal aan de voet te houden. Polak speelt de bal door. Harrop rent richting de bal. Harrop geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Fuller raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perosh komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Smith raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Groves komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Coleman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onoforo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Milicic geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Butler rent richting de bal. Medhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Perosh begaat een overtreding. Perosh krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Butler rent richting de bal. Medhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Medhurst met een sublieme pass. Chipperfield rent richting de bal. Chipperfield haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marawana Muffin 65%, Glebe Hill United 35%.
Marawana Muffin - Glebe Hill United 0:2

68e minuut.
Ripepi geeft een lange en hoge pass. Walker rent richting de bal. Walker passt de bal zonder na te denken. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Butler is nu in balbezit. Medhurst onderschept slim de pass. Medhurst speelt de bal door. Chipperfield rent richting de bal. Chipperfield haalt uit met een fantastische trap. Balabanel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Marawana Muffin - Glebe Hill United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marawana Muffin 64%, Glebe Hill United 36%.
Marawana Muffin - Glebe Hill United 0:3