Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red clash FC Fish
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Willis onderschept slim de pass. Willis geeft een hoge lob. Peterson is nu in balbezit. Peterson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Clarke met een harde bal richting middenveld. Lowe kopt de bal weg. Francis heeft problemen om de bal te vangen. Francis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
McPharlin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Willis met de inworp. Francis is nu in balbezit. Francis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lobo kopt de bal weg. Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins maakt een afschuwelijke overtreding. Hawkins krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Peterson kopt de bal weg. Galal bereikt de bal nog maar net als eerste. Galal speelt de bal door. Finn bereikt de bal nog maar net als eerste. Finn schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Collina rent richting de bal. Puca bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina verovert de bal door een tackle van achteren. Collina geeft een hoge lob. Finn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lockett geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Collina de bal onder controle te krijgen. Galal bereikt de bal nog maar net als eerste. Galal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Puca de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Collina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Stevens de bal. Finn bereikt de bal nog maar net als eerste. Finn schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Lowe de bal. Galal bereikt de bal nog maar net als eerste. Finn rent richting de bal. Finn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red clash 56%, FC Fish 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red clash - FC Fish 0:0

61e minuut.
Lockett passt de bal zonder na te denken. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cummins. Francis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Francis kan niet meer verder spelen. Laybutt komt het veld opgelopen.

61e minuut.
McPharlin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cummins geeft een lange en hoge pass. Choony heeft problemen om de bal te vangen. Finn bereikt de bal nog maar net als eerste. Finn schiet op doel. Rogers bokst de bal weg.

64e minuut.
McPharlin rent richting de bal. Lobo rent richting de bal. McPharlin rent richting de bal. McPharlin geeft de bal voor. Fa`Arodo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Laybutt passt de bal in één keer door. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens onderschept slim de pass. Laybutt onderschept slim de pass. Laybutt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red clash - FC Fish 0:1

75e minuut.
Puca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins is nu in balbezit. Hawkins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Blackmore geeft een hoge lob. Galal rent richting de bal. Galal passt de bal met de wreef. Finn is nu in balbezit. Finn draait met de bal, schiet en ... Rogers bokst de bal weg.

85e minuut.
McPharlin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lobo met een snelle inworp. Willis rent richting de bal. Willis geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red clash 48%, FC Fish 52%.
Red clash - FC Fish 0:1