Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TULL FC Rakso UTD
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Brodie verovert de bal door een tackle van achteren. Brodie geeft de bal voor. Ripepi rent richting de bal. Clark onderschept slim de pass. Clark schiet op doel. Chick bokst de bal weg.

4e minuut.
Watson onderschept slim de pass. Ripepi rent richting de bal. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark haalt uit met een fantastische trap. Chick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fleming onderschept slim de pass. Davidson begaat een overtreding. Fleming is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fleming met een snel genomen vrije trap. Chan kopt de bal weg. Klungelig pakt Courtney de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Valentine geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coombes met een snelle inworp. Clark is nu in balbezit. Clark geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chan probeert naar een medespeler te passen. Hind rent richting de bal. Henty bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind verovert de bal door een tackle van achteren. Hind draait met de bal, schiet en ... Chick bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TULL FC - Rakso UTD 0:1

34e minuut.
Longmuir geeft de bal voor. Rogers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogers met een sublieme pass. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Hind de bal. Clark rent richting de bal. Clark passt de bal zonder na te denken. Hind is nu in balbezit. Hind schiet op doel. Chick bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TULL FC 59%, Rakso UTD 41%.
TULL FC - Rakso UTD 0:1

47e minuut.
Longmuir met een sublieme pass. Davidson rent richting de bal. Brodie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davidson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Longmuir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Clark met een sublieme pass. Henty rent richting de bal. Hind onderschept slim de pass. Hind schiet op doel. Chick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rogers geeft een hoge lob. Daar is Drum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chan speelt de bal door. Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Chan rent richting de bal. Chan geeft een lange en hoge pass. McCloughan heeft problemen om de bal te vangen. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TULL FC 40%, Rakso UTD 60%.
TULL FC - Rakso UTD 0:1