Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rakso UTD TULL FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 10.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson schiet op doel. Crews kopt de bal weg. Embley bereikt de bal nog maar net als eerste. Embley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rakso UTD - TULL FC 0:1

8e minuut.
Drum verovert de bal door een tackle van achteren. Drum geeft een hoge lob. Hind is nu in balbezit. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ripepi rent richting de bal. Ripepi met een sublieme pass. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel. Hodgson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Clark geeft een hoge lob. Coombes heeft problemen om de bal te vangen. Valentine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coombes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Clark neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rakso UTD - TULL FC 1:1

36e minuut.
Fleming is nu in balbezit. Fleming geeft een lange en hoge pass. Henty kopt de bal weg. Hind heeft problemen om de bal te vangen. Hind schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Valentine geeft een hoge lob. Whincup kopt de bal weg. Crews probeert de bal aan de voet te houden. Dixon is nu in balbezit. Dixon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakso UTD 64%, TULL FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rakso UTD - TULL FC 1:1

55e minuut.
Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson verovert de bal door een tackle van achteren. Davidson met een sublieme pass. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon draait met de bal, schiet en ... Hodgson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Fleming rent richting de bal. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Beauchamp rent richting de bal. Davidson onderschept slim de pass. Davidson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Beauchamp passt de bal in één keer door. Embley rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brodie. Embley wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Longmuir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hodgson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtney onderschept slim de pass. Clark rent richting de bal. Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Coppack bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppack passt de bal met de wreef. Henty bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Valentine geeft de bal voor. Inworp. Coombes met de inworp. Clark rent richting de bal. Clark geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakso UTD - TULL FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakso UTD 45%, TULL FC 55%.
Rakso UTD - TULL FC 2:1