Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fish Melbourne City FCA
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Lobo is nu in balbezit. Lobo geeft een lange en hoge pass. Hawkins kopt de bal weg. Laybutt is nu in balbezit. Laybutt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Casserly met de inworp. Durakovic rent richting de bal. Lowe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Durakovic raakt geblesseerd tijdens het duel. Durakovic neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Puca bereikt de bal nog maar net als eerste. Puca speelt de bal door. Laybutt speelt de bal door. Klungelig pakt Hawkins de bal. Hawkins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fish - Melbourne City FCA 1:0

43e minuut.
Marsh heeft problemen om de bal te vangen. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh verovert de bal door een tackle van achteren. Marsh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Choony de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fish 55%, Melbourne City FCA 45%.
FC Fish - Melbourne City FCA 1:0

50e minuut.
Casserly met een snelle inworp. Durakovic is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hall ... Strafschop! Hall krijgt een gele kaart. Durakovic raakt geblesseerd tijdens het duel. Durakovic kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rogers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fish - Melbourne City FCA 1:1

54e minuut.
Hall rent richting de bal. Hall geeft de bal voor. Ielati probeert de bal aan de voet te houden. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Puca kopt de bal weg. Francis heeft problemen om de bal te vangen. Groom rent richting de bal. Laybutt onderschept slim de pass. Laybutt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hawkins passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Laybutt de bal onder controle te krijgen. Groom is nu in balbezit. Laybutt onderschept slim de pass. Laybutt draait met de bal, schiet en ... Whitehouse bokst de bal weg.

70e minuut.
Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh rent richting de bal. Marsh passt de bal met de wreef. Beldham rent richting de bal. Beldham geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fa`Arodo trapt de bal weg van het doel. Laybutt kopt de bal weg. Groom heeft problemen om de bal te vangen. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fish - Melbourne City FCA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fish 50%, Melbourne City FCA 50%.
FC Fish - Melbourne City FCA 2:1