Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ViperX Red clash
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gough kopt de bal weg. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Huang onderschept slim de pass. Huang haalt uit met een fantastische trap. Clarke probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kilkelly geeft de bal voor. Daar is Huang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McPharlin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McPharlin krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Cummins rent richting de bal. Bresciano onderschept slim de pass. Bresciano probeert naar een medespeler te passen. Huang rent richting de bal. Huang schiet op doel. Clarke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Clarke trapt de bal weg. Finn rent richting de bal. Finn passt de bal met de wreef. Galal rent richting de bal. Galal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ViperX 61%, Red clash 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ViperX - Red clash 0:0

50e minuut.
Lockett geeft een lange en hoge pass. Galal bereikt de bal nog maar net als eerste. Galal probeert naar een medespeler te passen. Finn is nu in balbezit. Finn draait met de bal, schiet en ... Griffiths verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cummins passt de bal met de wreef. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina schiet op doel. Delgado kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ViperX - Red clash 0:1

63e minuut.
Kilkelly rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McPharlin. Kilkelly raakt geblesseerd tijdens het duel. Bresciano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kilkelly is nu in balbezit. McPharlin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kilkelly moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kilkelly kan niet meer verder spelen. Coveny komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Whincup rent richting de bal. Lockett verovert de bal door een tackle van achteren. Lockett passt de bal zonder na te denken. Huang bereikt de bal nog maar net als eerste. Huang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Finn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smeltz verovert de bal door een tackle van achteren. Smeltz geeft een hoge lob. Coveny bereikt de bal nog maar net als eerste. Coveny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ViperX - Red clash 1:1

78e minuut.
Gough is nu in balbezit. Cummins onderschept slim de pass. Cummins geeft een hoge lob. Finn bereikt de bal nog maar net als eerste. Finn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ViperX - Red clash 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ViperX 42%, Red clash 58%.
ViperX - Red clash 1:2