Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rakso UTD Marawana Muffin
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy rent richting de bal. Murphy passt de bal met de wreef. Coppack is nu in balbezit. Coppack geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Crews rent richting de bal. Crews geeft een hoge lob. Inworp. Weatford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murphy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Murphy probeert naar een medespeler te passen. Coombes bereikt de bal nog maar net als eerste. Coombes passt de bal in één keer door. Hind is nu in balbezit. Hind schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coombes met de inworp. Clark geeft een hoge lob. Hind is nu in balbezit. Hind haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakso UTD - Marawana Muffin 1:0

13e minuut.
Daar is Fleming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murphy speelt de bal door. Crews rent richting de bal. Davidson onderschept slim de pass. Davidson haalt uit met een fantastische trap. Hodgson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Clark passt de bal in één keer door. McCloughan heeft problemen om de bal te vangen. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Coppack passt de bal zonder na te denken. Rogers rent richting de bal. Murphy begaat een overtreding. Rogers raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rogers kan niet meer verder spelen. Chan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakso UTD 35%, Marawana Muffin 65%.
Rakso UTD - Marawana Muffin 1:0

48e minuut.
Fleming kopt de bal weg. Hind probeert de bal met de borst te controleren. McColl is nu in balbezit. Hind verovert de bal door een tackle van achteren. Hind draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Perosh is nu in balbezit. Fleming onderschept slim de pass. Fleming geeft de bal voor. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rakso UTD - Marawana Muffin 2:0

53e minuut.
McCloughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy verovert de bal door een tackle van achteren. Murphy passt de bal in één keer door. Davidson is nu in balbezit. Davidson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakso UTD - Marawana Muffin 2:1

64e minuut.
Watson geeft de bal voor. Butler kopt de bal weg. Chan probeert de bal aan de voet te houden. Murphy is nu in balbezit. Murphy geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Fleming is nu in balbezit. Fleming geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hind de bal onder controle te krijgen. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Perosh is nu in balbezit. Chan onderschept slim de pass. Chan speelt de bal door. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakso UTD 42%, Marawana Muffin 58%.
Rakso UTD - Marawana Muffin 2:1