Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marawana Muffin Rakso UTD
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


26e minuut.
Ripepi onderschept slim de pass. Fleming begaat een overtreding. Ripepi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erdogan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Davidson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Murphy met een sublieme pass. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Beauchamp rent richting de bal. Davidson verovert de bal door een tackle van achteren. Davidson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marawana Muffin - Rakso UTD 1:0

39e minuut.
Butler passt de bal met de wreef. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy passt de bal in één keer door. Davidson is nu in balbezit. Davidson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marawana Muffin 48%, Rakso UTD 52%.
Marawana Muffin - Rakso UTD 1:0

54e minuut.
Weatford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beauchamp rent richting de bal. Murphy begaat een overtreding. Murphy krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Clark kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Coleman de bal onder controle te krijgen. Hind rent richting de bal. Clark is nu in balbezit. Clark haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hicks is nu in balbezit. Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hicks rent richting de bal. Hind onderschept slim de pass. Hind haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
McCloughan verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Weatford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murphy probeert de bal met de borst te controleren. Murphy met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Marawana Muffin - Rakso UTD 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marawana Muffin 63%, Rakso UTD 37%.
Marawana Muffin - Rakso UTD 2:0