Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melbourne City FCA TULL FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 12.6
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Davidson passt de bal met de wreef. Dixon is nu in balbezit. Ielati begaat een overtreding. Ielati krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ripepi bereikt de bal nog maar net als eerste. Longmuir met een sublieme pass. Groom rent richting de bal. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Panopoulos geeft de bal voor. Durakovic kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Valentine de bal onder controle te krijgen. Marsh is nu in balbezit. Marsh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne City FCA - TULL FC 1:0

30e minuut.
Ripepi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripepi passt de bal in één keer door. Marsh is nu in balbezit. Marsh draait met de bal, schiet en ... Chick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne City FCA - TULL FC 2:0

35e minuut.
Ripepi rent richting de bal. Ripepi geeft de bal voor. Groom is nu in balbezit. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne City FCA - TULL FC 2:1

42e minuut.
Ripepi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Willis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne City FCA 49%, TULL FC 51%.
Melbourne City FCA - TULL FC 2:1

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Drum de bal onder controle te krijgen. Durakovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne City FCA - TULL FC 3:1

70e minuut.
Longmuir passt de bal zonder na te denken. Daar is Davidson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foley bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Foley geeft een lange en hoge pass. Courtney rent richting de bal. Marsh begaat een overtreding. Marsh krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Henty rent richting de bal. Henty geeft de bal voor. Ielati speelt de bal door. Marsh is nu in balbezit. Marsh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne City FCA 46%, TULL FC 54%.
Melbourne City FCA - TULL FC 3:1