Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TULL FC Melbourne City FCA
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
10.8 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


19e minuut.
Panopoulos onderschept slim de pass. Panopoulos geeft een lange en hoge pass. Durakovic is nu in balbezit. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh haalt uit met een fantastische trap. Chick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Daar is Ripepi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsh onderschept slim de pass. Henty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh onderschept slim de pass. Marsh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TULL FC - Melbourne City FCA 0:1

36e minuut.
Ripepi kopt de bal weg. Klungelig pakt Ielati de bal. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Durakovic rent richting de bal. Durakovic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Valentine passt de bal zonder na te denken. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Henty is nu in balbezit. Marsh verovert de bal door een tackle van achteren. Marsh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TULL FC 49%, Melbourne City FCA 51%.
TULL FC - Melbourne City FCA 0:1

61e minuut.
Beldham probeert de bal aan de voet te houden. Valentine bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentine geeft een hoge lob. Marsh rent richting de bal. Marsh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Francis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TULL FC 60%, Melbourne City FCA 40%.
TULL FC - Melbourne City FCA 0:1