Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fish Glebe Hill United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


29e minuut.
Lobo rent richting de bal. Milicic verovert de bal door een tackle van achteren. Milicic speelt de bal door. Chipperfield is nu in balbezit. Chipperfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fish - Glebe Hill United 0:1

36e minuut.
Harrop met een sublieme pass. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall geeft de bal voor. Hawkins rent richting de bal. Hawkins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fish 54%, Glebe Hill United 46%.
FC Fish - Glebe Hill United 0:1

52e minuut.
Groves probeert naar een medespeler te passen. Butera is nu in balbezit. Butera geeft een lange en hoge pass. Medhurst is nu in balbezit. Medhurst draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Walker heeft problemen om de bal te vangen. Hawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Francis rent richting de bal. Francis schiet op doel. Tana probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Harrop rent richting de bal. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis speelt de bal door. Hawkins is nu in balbezit. Hawkins draait met de bal, schiet en ... Tana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Fa`Arodo is nu in balbezit. Fa`Arodo geeft een lange en hoge pass. Clarke kopt de bal weg. Chipperfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipperfield haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Smith geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peterson met de inworp. Francis rent richting de bal. Francis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lowe met een sublieme pass. Francis is nu in balbezit. Francis passt de bal zonder na te denken. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins draait met de bal, schiet en ... Tana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fish 44%, Glebe Hill United 56%.
FC Fish - Glebe Hill United 0:1