Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marawana Muffin Red clash
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
12 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Erdogan rent richting de bal. Wells begaat een overtreding. Erdogan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erdogan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Weatford controleert de bal met de borst. Weatford passt de bal zonder na te denken. Clarke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Cummins heeft problemen om de bal te vangen. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy met een sublieme pass. Davidson heeft problemen om de bal te vangen. Davidson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Marawana Muffin - Red clash 1:0

7e minuut.
Galal met een sublieme pass. Blackmore rent richting de bal. Davidson is nu in balbezit. Murphy rent richting de bal. Murphy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Murphy passt de bal zonder na te denken. Davidson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McPharlin. McPharlin krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Butler probeert naar een medespeler te passen. Tambouras rent richting de bal. Davidson verovert de bal door een tackle van achteren. Murphy rent richting de bal. Murphy schiet op doel. Clarke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Murphy is nu in balbezit. Murphy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marawana Muffin - Red clash 2:0

14e minuut.
Galal passt de bal met de wreef. Finn is nu in balbezit. Walsh begaat een overtreding. Finn wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Murphy rent richting de bal. Wells is nu in balbezit. Erdogan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erdogan krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Clarke met een harde bal richting middenveld. Galal kopt de bal weg. Walsh rent richting de bal. Finn bereikt de bal nog maar net als eerste. Finn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
McPharlin geeft een lange en hoge pass. Idris rent richting de bal. Idris passt de bal met de wreef. Finn is nu in balbezit. Finn draait met de bal, schiet en ... Balabanel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marawana Muffin 52%, Red clash 48%.
Marawana Muffin - Red clash 2:0

48e minuut.
Patrizi kopt de bal weg. Murphy rent richting de bal. Murphy met een sublieme pass. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Erdogan is nu in balbezit. Galal bereikt de bal nog maar net als eerste. Galal passt de bal zonder na te denken. Finn rent richting de bal. Finn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hicks kopt de bal weg. Galal controleert de bal met de borst. Met opzet legt Butler zijn tegenspeler op de grond. Galal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Galal kan niet meer verder spelen. Milicic komt het veld opgelopen. Wells komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Finn bereikt de bal nog maar net als eerste. Finn haalt uit met een fantastische trap. Daar is Walsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milicic is nu in balbezit. Milicic draait met de bal, schiet en ... Paal! Balabanel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marawana Muffin - Red clash 2:1

90e minuut.
Tambouras onderschept slim de pass. Murphy is nu in balbezit. Murphy speelt de bal door. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marawana Muffin 72%, Red clash 28%.
Marawana Muffin - Red clash 2:1