Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rakso UTD ViperX
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Skaife passt de bal zonder na te denken. Beauchamp rent richting de bal. Beauchamp passt de bal in één keer door. Huang bereikt de bal nog maar net als eerste. Huang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Chan verovert de bal door een tackle van achteren. Chan speelt de bal door. Clark is nu in balbezit. Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakso UTD - ViperX 1:0

11e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind rent richting de bal. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Croxall rent richting de bal. Croxall geeft een hoge lob. Daar is Gough, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huang is nu in balbezit. Huang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rakso UTD - ViperX 1:1

32e minuut.
Brodie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coppack is nu in balbezit. Coppack passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hind de bal. Hind schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakso UTD 46%, ViperX 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rakso UTD - ViperX 1:1

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coombes met een snelle inworp. Clark geeft de bal voor. Hind rent richting de bal. Hind schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakso UTD - ViperX 2:1

55e minuut.
Gough kopt de bal weg. McCloughan heeft problemen om de bal te vangen. Huang bereikt de bal nog maar net als eerste. Huang schiet op doel. Hodgson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rakso UTD - ViperX 2:2

69e minuut.
Daar is Chan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whincup rent richting de bal. Whincup geeft de bal voor. Huang is nu in balbezit. Huang schiet op doel. Hodgson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Clark passt de bal zonder na te denken. Gough bereikt de bal nog maar net als eerste. Beauchamp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gough is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gough neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark passt de bal zonder na te denken. Skaife met een sublieme pass. Clark rent richting de bal. Clark schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakso UTD 42%, ViperX 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rakso UTD - ViperX 2:2