Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ViperX TULL FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 11.2
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Turnbull probeert naar een medespeler te passen. Gough rent richting de bal. Ripepi rent richting de bal. Gough verovert de bal door een tackle van achteren. Gough schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Croxall geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Whincup met de inworp. Davidson is nu in balbezit. Davidson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Whincup met de inworp. Turnbull is nu in balbezit. Turnbull met een sublieme pass. Huang bereikt de bal nog maar net als eerste. Huang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ViperX - TULL FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ViperX 51%, TULL FC 49%.
ViperX - TULL FC 1:0

76e minuut.
Drum bereikt de bal nog maar net als eerste. Drum passt de bal zonder na te denken. Longmuir bereikt de bal nog maar net als eerste. Gough bereikt de bal nog maar net als eerste. Gough schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ripepi is nu in balbezit. Whincup verovert de bal door een tackle van achteren. Whincup met een sublieme pass. Turnbull bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnbull geeft de bal voor. Yon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Davidson passt de bal zonder na te denken. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ViperX - TULL FC 1:1

83e minuut.
Whincup is nu in balbezit. Ripepi is nu in balbezit. Ripepi speelt de bal door. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ViperX 45%, TULL FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ViperX - TULL FC 1:1