Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marawana Muffin FC Fish
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Erdogan kopt de bal weg. Fa`Arodo heeft problemen om de bal te vangen. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Choony de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marawana Muffin - FC Fish 1:0

8e minuut.
Coleman met de inworp. Butler heeft problemen om de bal te vangen. Peterson met een sublieme pass. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Butler met een sublieme pass. Weatford met een sublieme pass. Davidson is nu in balbezit. Davidson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Murphy onderschept slim de pass. Murphy passt de bal in één keer door. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson schiet op doel. Rogers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marawana Muffin - FC Fish 2:0

35e minuut.
Willis met een snelle inworp. Francis is nu in balbezit. Francis passt de bal zonder na te denken. Lowe is nu in balbezit. Lowe geeft de bal voor. Woodenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marawana Muffin 57%, FC Fish 43%.
Marawana Muffin - FC Fish 2:0

57e minuut.
Idris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McCormick komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Hall is nu in balbezit. Murphy onderschept slim de pass. Murphy speelt de bal door. Davidson rent richting de bal. Davidson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marawana Muffin 66%, FC Fish 34%.
Marawana Muffin - FC Fish 2:0