Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glebe Hill United Red clash
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Chipperfield heeft problemen om de bal te vangen. Galal rent richting de bal. Chipperfield begaat een overtreding. Chipperfield krijgt een gele kaart. Galal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cummins met een snel genomen vrije trap. Finn is nu in balbezit. Finn haalt uit met een fantastische trap. Tana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Polak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - Red clash 0:1

2e minuut.
Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cummins speelt de bal door. Harrop probeert naar een medespeler te passen. Chipperfield is nu in balbezit. Chipperfield schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cummins verovert de bal door een tackle van achteren. Cummins geeft een hoge lob. Walker kopt de bal weg. Lockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Onoforo met een sublieme pass. Milicic is nu in balbezit. Milicic geeft de bal voor. Medhurst is nu in balbezit. Medhurst haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Clarke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glebe Hill United - Red clash 1:1

12e minuut.
Onoforo heeft problemen om de bal te vangen. Lockett is nu in balbezit. Met opzet legt Onoforo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Onoforo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lockett raakt geblesseerd tijdens het duel. Stevens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Finn rent richting de bal. Finn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tana met een harde bal richting middenveld. Clarke geeft een lange en hoge pass. Robertson probeert de bal aan de voet te houden. Chipperfield is nu in balbezit. Chipperfield draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - Red clash 2:1

22e minuut.
Galal probeert naar een medespeler te passen. Finn is nu in balbezit. Walker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walker krijgt een gele kaart. Finn raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Galal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Cummins rent richting de bal. Chipperfield is nu in balbezit. Medhurst rent richting de bal. Chipperfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipperfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - Red clash 3:1

32e minuut.
Butera geeft de bal voor. Milicic kopt de bal weg. Tambouras probeert de bal met de borst te controleren. Chipperfield is nu in balbezit. Chipperfield haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Butera is nu in balbezit. Butera geeft de bal voor. Robertson rent richting de bal. Chipperfield onderschept slim de pass. Chipperfield draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Milicic rent richting de bal. Milicic passt de bal zonder na te denken. Lockett met een sublieme pass. Finn rent richting de bal. Finn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glebe Hill United 40%, Red clash 60%.
Glebe Hill United - Red clash 3:1

58e minuut.
Medhurst heeft problemen om de bal te vangen. Medhurst haalt uit met een fantastische trap. Robertson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chipperfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipperfield schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - Red clash 4:1

63e minuut.
Butera rent richting de bal. Butera probeert naar een medespeler te passen. Finn rent richting de bal. Galal is nu in balbezit. Galal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - Red clash 4:2

67e minuut.
Butera passt de bal in één keer door. Clarke geeft een hoge lob. Medhurst is nu in balbezit. Medhurst haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cummins de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - Red clash 5:2

73e minuut.
Tambouras met een sublieme pass. Chipperfield is nu in balbezit. Tambouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipperfield onderschept slim de pass. Chipperfield haalt uit met een fantastische trap. Clarke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Butera bereikt de bal nog maar net als eerste. Butera geeft de bal voor. Tambouras controleert de bal met de borst. Medhurst is nu in balbezit. Medhurst schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glebe Hill United 39%, Red clash 61%.
Glebe Hill United - Red clash 5:2