Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melbourne City FCA Rakso UTD
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster passt de bal in één keer door. Durakovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marsh is nu in balbezit. Marsh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Daar is Marsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleming rent richting de bal. Durakovic verovert de bal door een tackle van achteren. Marsh rent richting de bal. Marsh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Coombes rent richting de bal. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hind de bal. Hind schiet op doel. Whitehouse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Watson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beldham geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ielati is nu in balbezit. Ielati draait met de bal, schiet en ... Hodgson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Beauchamp is nu in balbezit. Coombes bereikt de bal nog maar net als eerste. Coombes geeft een lange en hoge pass. Hind is nu in balbezit. Hind schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Clark passt de bal met de wreef. Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind haalt uit met een fantastische trap. Whitehouse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne City FCA - Rakso UTD 0:1

32e minuut.
Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. Neill met een sublieme pass. Durakovic is nu in balbezit. Marsh rent richting de bal. Marsh haalt uit met een fantastische trap. Hodgson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Inworp. White met de inworp. Daar is Beauchamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durakovic rent richting de bal. Durakovic haalt uit met een fantastische trap. Hodgson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Neal is nu in balbezit. Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Clark speelt de bal door. Daar is Hind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hind schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne City FCA 47%, Rakso UTD 53%.
Melbourne City FCA - Rakso UTD 0:1

46e minuut.
Brodie verovert de bal door een tackle van achteren. Brodie geeft een lange en hoge pass. Daar is Panopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Beauchamp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van White. Beauchamp raakt geblesseerd tijdens het duel. Beauchamp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hind rent richting de bal. Hind draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fleming rent richting de bal. Neal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fleming. Fleming krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Brodie onderschept slim de pass. Durakovic rent richting de bal. Brodie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durakovic raakt geblesseerd tijdens het duel. Neal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Melbourne City FCA - Rakso UTD 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne City FCA 41%, Rakso UTD 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Melbourne City FCA - Rakso UTD 1:1