Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TULL FC Marawana Muffin
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.3 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Murphy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ripepi. Murphy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erdogan met een snel genomen vrije trap. Davidson rent richting de bal. Davidson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Embley kopt de bal weg. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman geeft de bal voor. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Chick met een harde bal richting middenveld. Erdogan kopt de bal weg. Longmuir is nu in balbezit. Davidson verovert de bal door een tackle van achteren. Davidson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Erdogan onderschept slim de pass. Davidson onderschept slim de pass. Davidson met een sublieme pass. Dixon is nu in balbezit. Dixon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Murphy is nu in balbezit. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Davidson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murphy is nu in balbezit. Murphy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TULL FC 58%, Marawana Muffin 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TULL FC - Marawana Muffin 0:0

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chick niet meer kan verder spelen. Yon komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Courtney rent richting de bal. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy passt de bal zonder na te denken. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Dixon kopt de bal weg. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson geeft een hoge lob. Dixon rent richting de bal. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TULL FC - Marawana Muffin 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TULL FC 53%, Marawana Muffin 47%.
TULL FC - Marawana Muffin 1:0