Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ViperX FC Fish
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.8
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Lowe is nu in balbezit. Bresciano is nu in balbezit. Bresciano speelt de bal door. Huang bereikt de bal nog maar net als eerste. Huang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ViperX - FC Fish 1:0

6e minuut.
Gough onderschept slim de pass. Gough met een sublieme pass. Bresciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis onderschept slim de pass. Francis haalt uit met een fantastische trap. Griffiths kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Skaife is nu in balbezit. Skaife geeft een hoge lob. Inworp. Peterson met een snelle inworp. Francis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Huang onderschept slim de pass. Fa`Arodo onderschept slim de pass. Fa`Arodo met een sublieme pass. Gough rent richting de bal. Gough draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Willis rent richting de bal. Willis passt de bal met de wreef. Hawkins is nu in balbezit. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Smeltz probeert de bal met de borst te controleren. Francis rent richting de bal. Francis passt de bal in één keer door. Hawkins is nu in balbezit. Hawkins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ViperX - FC Fish 1:1

36e minuut.
Hawkins is nu in balbezit. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Whincup geeft een lange en hoge pass. Huang bereikt de bal nog maar net als eerste. Huang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Croxall rent richting de bal. Hawkins rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Croxall. Hawkins raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Puca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Daar is Smeltz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ViperX - FC Fish 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ViperX 50%, FC Fish 50%.
ViperX - FC Fish 1:2

49e minuut.
Huang is nu in balbezit. Choony legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Choony speelt de bal door. Gough neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ViperX - FC Fish 2:2

49e minuut.
Turnbull is nu in balbezit. Willis rent richting de bal. Willis passt de bal met de wreef. Hawkins heeft problemen om de bal te vangen. Hawkins haalt uit met een fantastische trap. Paal! Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ViperX - FC Fish 2:3

53e minuut.
Bresciano is nu in balbezit. Lowe onderschept slim de pass. Lowe probeert naar een medespeler te passen. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins schiet op doel. Griffiths bokst de bal weg.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Willis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Lowe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ViperX - FC Fish 2:4

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hall met de inworp. Lowe speelt de bal door. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lowe geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lobo de bal onder controle te krijgen. Turnbull met een sublieme pass. Huang rent richting de bal. Huang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ViperX 51%, FC Fish 49%.
ViperX - FC Fish 2:4